Hvordan få Clubhouse invitasjon

Invitasjon til Clubhouse - hvordan skaffe invitasjon

Hallgeir Gustavsen

Jeg regner med du har hørt om appen som masse folk snakker om for tiden - Clubhouse (Jeg har skrevet om Hva er Clubhouse her) - litt som en lydversjon av mIRC fra 1997 hvor man kan sitte i rom mens man hører på det som skjer på «scenen». Hvordan skaffer du deg en invitasjon? Og hva gjør du når du får invitasjon?

Clubhouse er (når dette skrives (15.01.2021) - midten av februar 2021) i beta-fase og det er kun tilgjengelig for folk som har fått invitasjon av andre og den er foreløpig bare tilgjengelig for iPhone-brukere. Så de benytter seg av en følelse av eksklusivitet.

Per nå er det bare to måter du kan komme deg på plattformen på, og de krever begge relasjoner med folk som allerede er i appen:


Personlig invitasjon:

Når noen blir med i Clubhouse, får de automatisk to invitasjoner de kan sende til noen ved hjelp av telefonnummeret. Dette betyr at medlemmene kan sende invitasjoner til to mennesker de kjenner. Når de har brukt appen en stund, og bruker tid på å moderere rom og snakke, så kan de få tilgang på flere invitasjoner.


Hvis du vil ha en invitasjon kan du sende meg en melding på Facebook, så skal vi se hva vi kan få til :D

Hemmelig bakdør:

Når du besøker Clubhouse sin nettside, gir de deg muligheten til å laste ned appen fra App Store, slik at du kan reservere brukernavnet ditt. Avhengig av hvor mange av vennene dine som allerede bruker Clubhouse, kan de motta et varsel om at du har reservert brukernavnet ditt og lastet ned appen. Når dette skjer, kan de få muligheten til å hjelpe deg inn uten at dette bruker av de 2 invitasjonene de har fått. (Meg bekjent må man ha personen i telefonlisten sin for at dette skal skje)

Hva tror du Clubhouse kan bli? Jeg er ikke sikker, men det jeg er sikker på er at jeg gleder meg til å finne det ut.

Si hei!