B/Vlogg om Markedsføring - salg og teknologi

Vlogg om markedsføring, salg, teknologi og tingene i mellom. Hallgeir jobber med å hjelpe folk å bli mer synlige og denne vloggen er en eller annen dokumentasjon eller tips og triks i forhold til det

Jeg vlogger så ofte jeg kan, men det blir ikke så ofte jeg vil.

Jeg vil helst få til å ha en vlogg som kommer ukentlig og som kan gi folk noe av verdi, enten det er å følge meg og lære av hva enn jeg gjør, eller om ikke annet lære noe om hvilke ting man ikke trenger å gjøre. :)

Vloggen handler primært om meg og hva jeg gjør som markedsfører og daglig leder i digitalbyrået, Vecora.

Om meg på Talerlisten.no: Hallgeir Gustavsen har vært på sosiale medier i snart 150 år 😉 og har jobbet med salg og web 🌐 siden 1998. Erfaringen han har opparbeidet seg er omfattende. Han har tidligere bygd opp merkevarer i form av podcaster 🎙️og flere nettprosjekter, og i dag er han digital rådgiver for bedrifter, og jobber både med gode nettsider og annonser, samt synlighet på digitale flater. Hallgeir holder foredrag om markedsføring, salg og sosiale medier. Hans hovedfokus er på hvordan bedrifter kan maksimere sin sosiale profil og hvordan man kan benytte sosiale medier og ny teknologi til å effektivisere salgsprosesser.

Si hei!