Nettside

Nettsiden din bør være den ansatte som jobber hardest for deg!

Nettsiden skal jobbe for deg!

Når du har en godt laget nettside, så skal den være din beste ansatte. Den kan hjelpe kundene dine hele 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 52 uker i året, 365 dager hvert år.. + skuddår (når var sist du fikk en ny kunde via nettsiden din?)

Vår filosofi / Vår arbeidsmetode / vår arbeidsmetodikk

Det er ikke lengre nok å ha en nettside som viser adressen din og telefonnummer. I 2020 er det ikke engang nok med en side som er fin og funksjonell.

For at nettsiden din skal prestere best mulig, så må man jobbe med oppbygning, hvem brukeren av siden skal være, deres kjøpsreise og din unike salgsprosess helt fra A til Å

Hva bør du faktisk tenke på når man enten lager en helt ny nettsiden eller re-designer en nettside. Spørsmål som: Hva er målet ditt med nettsiden? Hva skal innholdet på nettsiden være? Ved re-design bør man også tenke på hva som funker og hva som bør endres.

Ved å ha en god nettside med godt design og innhold vil du skape troverdighet hos dine brukere og kunder. Derfor er det viktig å vite hva man faktisk vil oppnå med nettsiden og ha ideer om hvordan den skal fungere og se ut.


Mange kunder spør meg: hva er forskjellen på ei nettside til 15 000 og 300 000. Det bør jo være ganske mye og det ganske vanskelig å forklare nøyaktig hva som er forskjellen. Så idag så skal vi, og med vi så mener jeg meg og Katrine, prøve å forklare forskjellen ved hjelp av Darth Vader.

Som vi alle vet, så har The Dark Side the Cookies, men kan de også ha forklaringen på forskjellene her? For å illustrere noe av poenget, så har vi gitt Katrine ti minutter på å tegne Darth Vader. Det skal på en måte da illustrere ei nettside til 300 000, og så får vi se da hvordan det blir.

Hjelp til å skrive spesifikasjon til nettside.

En spesifiksasjon er en beskrivelse av hva oppdragsgiver ønsker å anskaffe, og innebærer at oppdragsgiver må lage en spesifikasjon for vare/løsning som skal kjøpes inn. Spesifikasjonen skal være en beskrivelse, eller handleliste, med beskrivelse av hvordan man ønsker varen skal se ut og/eller hvilke funksjoner den skal oppfylle.

Link til guiden: Hjelp til å skrive spesifikasjon for nettside

Hvordan skrive spesifikasjon til nettside?
Når man skriver en nettsidespesifikasjon så er dette en beskrivelse av hva du som oppdragsgiver ønsker å anskaffe.

Spesifikasjonen utarbeides for at de forskjellige leverandørene skal kunne gi pris på samme løsning og ikke prise epler og pærer om hverandre.

Den skal kunne være en handleliste/ønskeliste over hvordan løsningen skal fungere, hvilke funksjoner løsningen skal inneholde og eventuelt hvordan nettsiden skal se ut eller oppføre seg.

Hva nå da? – Hvordan får jeg en best mulig nettside?

"Planleggingen er halve jobben" er det mange som sier. Jeg er helt enig. Når man jobber med webprosjekter så er planleggingen det som skal legge grunnlaget for at alle vet hva som skal gjøres, hvem man ønsker å snakke til og hva man ønsker at siden skal gjøre til slutt.


Med god planlegging når man lager nettsider så slipper man unna mye av gjetninger og endringer som ofte skjer etter et prosjekt er levert.

Hvordan best planlegge en nettside?
Strategimøte og det å legge en bra plan.

Enklere nettsider.


Det er en godt bevart hemmelighet at vi i Vecora, vi er blant regionens absolutt største på leveranser av nettside. Og det har gjort at vi har lært veldig mye om prosessene rundt det.

Så forstår jeg jo at det er ikke alle som har 100, 200, 300, 500 tusen for å lage en ny nettside.

Det som er viktig for oss da, er at vi kan kunne levere noe til de som ikke har de størrelsesordene budsjettene for å kunne få noe som er veldig bra.

Så har vi tidligere snakket om det her med å skrive en spesifikasjon og hva som er målet og sånt.

Og det er for all del veldig viktig, men det er ikke sikkert at budsjettrammene gjør at man kan få absolutt alt man vil ha i hele verden. *absolutt alt man vil ha i hele verden*

Derfor har vi nå lansert I/O CMS.
Det er et CMS som vi kan bruke på nettsider innenfor veldig faste rammer, hvor vi har brukt mye tid på å utvikle moduler og oppsett innenfor de faste rammene, som gjør at du som kunde, kan få mest mulig igjen for pengene dine.

I/O har det enkleste brukergrensesnittet jeg har sett i hele mitt liv!
Jeg hadde bokstavelig talt en opplæringsrunde med en som skulle være administrator, og etter fire minutter, så reiste hun seg opp og sa "Vet du hva? Er det så enkelt? Seriøst?" Og så hadde vi ikke mer opplæring.

Er dere på jakt etter en moderne, brukervennlig og responsiv nettside som kan gjøre alt dere ønsker, men som ikke koster flesk? Vi i Vecora har nå jobbet hardt for å kunne tilby våre kunder den beste nettsiden til en uslåelig pris.

I mange år har vi i Vecora tilbudt kreative løsninger innen visuell identitet, webutvikling, digital synlighet og markedsføring til våre kunder. Vi har spesialister innenfor hvert felt som gjør det de kan for at kunden skal bli fornøyd.

Si hei!