Sosiale medier konsulent

Trenger du hjelp med sosiale medier eller markedsføring generelt? Jeg hjelper deg fra strategi til operasjonell gjennomføring.

Strategi og rådgivning

Jeg kan hjelpe deg med strategisk rådgivning innen sosiale medier og digital kommunikasjon, enten du trenger hjelp til å komme i gang eller på et prosjekt, eller regelmessig gjennom lengre tid. Jeg kan rådgi om aktuelle kampanjer, daglig drift eller bistå med hjelp på prosjekter.

Det å ha en Sparringsparner som bare jobber med markedsføring å rådslå med er da veldig nyttig. Hjelp til å prioritere om det er LinkedIn du bør satse på? Eller om dine kunder finner deg enklest på Google. Ta kontakt med meg for en prat!

Hvorfor bør du få hjelp utenfra?

1.Jeg vet hvordan du kan maksimere annonsekronene.
Fjorårets Facebook-algoritmeoppdatering var forvirrende, organisk rekkevidde falt noe sykt, og det var mye nytt å forholde seg til.

På samme måte spekulerer mange markedsførere i en lignende nedtur på Instagram de neste månedene.

Som et resultat har det å publisere sosiale annonser blitt en forventning snarere enn et unntak fra regelen.

De gode nyhetene? Alle erfarne markedsførere for sosiale medier vet hvordan de kjører annonser som presterer godt.

2. Spar tid og penger ift opplæring internt

"Annonser? Innhold? Memes? Pokker, jeg kunne gjort alt dette selv! ”

Ja, seff kan du det...

Men betyr det at du nødvendigvis burde?

Men du kan vaske gulvene og vinduene selv også, men du har mest sannsynlig noen som gjør det for deg.

3. Få et innblikk i din egen bedrift fra noen utenforstående.

Noen ganger er det lurt å se sin egen bedrift utenfra. Man blir ofte blind på egne feil eller vaner, og vi ser stor verdi i å se ting litt utenfra.

Hvorfor? Fordi byråer på sosiale medier kun ha jobb hvis du opplever suksess. Å ha en utenforstående mening kan hjelpe deg med å utvikle en sterkere stemme og identitet.

4. Ingen fare for sykemeldinger

Når du bruker et byrå så slipper du å tenke på sykefravær, nyansettelser og hva som skjer dersom noe skulle skje.

Noe feil på landingssiden din?

Trenger hjelp med konverteringssporing eller feilsøking av Google Analytics?

På jakt etter en anbefaling om et teknisk verktøy?

Ved å jobbe med et bra byrå (som selvfølgelig det jeg jobber i, Vecora, ) så får du både bruke spesialistene våre på hvert felt, men du slipper også å tenke på sykefravær eller opplæring av nye.

Få hjelp av en sosiale medier konsulent

Vi har 15 personer som har som fulltidsjobb å hjelpe bedrifter som din å holde ser oppdatert på alt de trenger for å holde seg

Landskapet i den digitale verdenen beveger seg i veldig raskt. Dette betyr at det å være oppdatert til enhver tid kan være utfordrende. Det som fungerte i går, fungerer kanskje ikke i dag, og det er alltid noe nytt som lanseres.

Det å ha noen som bare jobber med dette å rådslå med er da veldig nyttig. En sparringspartner som kan hjelpe å prioritere om det er LinkedIn du bør satse på? Eller om dine kunder finner deg enklest på Google.

Si hei!